Logo

Kalkunbryst med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kalkunbryst
10 g smør
1 tsk salt
peber
1 dl vand
1 dl hvidvin

Sauce:
2 forårsløg
250 g champignon
10 g smør
siet sky (gem 1 dl til næste dag)
1 ½ tsk majsstivelse
1 dl fløde 13 %
¾ tsk salt
peber

Tilbehør:
Pasta, fx. frisk, grøn tagliatelle
tomatsalat
flûtes

Læg kalkunbrystet i et lille smurt ovnfast fad.
Smør med smeltet smør. Drys med salt og peber.
Brun kalkunkødet i 15 min. ved 225°.
Hæld hvidvinen og vand ved og lad det stege videre ved 160°.
Herefter skal kødet hvile i 20 min. indpakket i alufolie.
Snit forårsløgene og rens champignonerne og hak dem groft.
Svits forårsløg og champignon i smør.
Tilsæt skyen, rør majsstivelsen ud i fløden og udrør den i saucen.
Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet kalvelever og gulerødder med avocadodipGrillmad behøver ikke altid at være dyre bøffer eller pølser. Lever smager også skønt, når...
• RødbedepoulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf på spinat med peberfrugtHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!