Logo

Kalkunbryst med bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 rødløg
2 tomater
½ fennikelknold ca. 100 g
100 g rucolasalat
lidt dild - bladpersille og timian
 
Krydderier:
Kanel
karry
koriander
spidskommen
chili
 
300 g bulgur + 6 dl vand
½ tsk salt
500 g kalkunbryst
1 spsk oliven olie
salt, peber
 
Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm.
Skær tomaterne i små både eller tern.
Del den halve fennikelknold i grove stykker.
Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft.
Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen.
Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min.
Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side.
Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men alufolie og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret kyllingebryst med kartoffelsalat og varm spinatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chop Suey med kylling og rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddegratinerede lammekoteletterLammekoteletterne har fået en sprød panade blandet af nødder, brød krumme og frisk...
• Luksus-kiksekageLækker og nem kiksekage med skøn dyb chokoladesmag - lavet uden palmin - få opskriften på...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!