Logo

Skipperlabskovs 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trykkoger: 15-20 min. - alm. gryde: ca. 1 time.

# Ingredienser

¾-1 kg kalvebov eller mellemskært, i tern
1 skive øget spæk, i tern
4 løg, grofthakket
25 g smør/margarine
7 dl bouillon eller vand
salt
4-5 laurbærblade
1 tsk hele peberkorn
1-1¼ kg kartofler, melede, skrællede i tern
50-100 g smør/margarine
1 bdt purløg, fintklippet

* Tilberedning

Svits kød, spæk og løg i fedtstoffet til løgene er klare, men uden at det tager farve.
Tilsæt bouillon, krydderier og kartofler.
Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt.
Smag evt. til med mere salt og peber.
Kartoflerne skal være kogt helt ud, så de jævner retten.
Anret skipperlabskovs en i et halvdybt fad, kom smør oven i retten og drys purløg over.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalv Marengo - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lys, kalvebouillon - Fond blancEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalv i dild - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!