Logo

Skovhyttens vildtgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g bacon i tern
8 stk soltørrede tomater i strimler
1 spsk Balsamico eddike
100 g perleløg
60 g hakkede hasselnødder eller pinjekerner
500 g skovsvampe i mindre størrelse
16 stk abrikoser helst friske. Hvis de er tørret skal de opblødes i koldt
vand i ca. 12 timer
600 g reelt dyrekød fra klovbærende vildt. Kødet skal være befriet for
hinder og skæres i mindre bøffer på ca. 4 x 4 cm.
Olivenolie til stegning
Smør til stegning
1/2 l. kraftig vildtfond
1/4 l. piskefløde
1-2 spsk danablue (kan undlades)
salt/peber
 
Bacon og tomater svitses i lidt olivenolie på en pande, balsamico eddike
tilsættes og der svitses i yderligere i ca. 1 min.
Bacon og tomater hældes over i en serveringsgryde på ca. 6 l.
Perleløgene svitses i fedtstof fra bacon og tomater, kommes i
serveringsgryden.
Svampene svitses i lidt olivenolie og kommes i serveringsgryden.
Hasselnødderne svitses i lidt smør, kommes i serveringsgryden (bruges
der pinjekerner, skal disse tørristes).
Kødstykkerne svitses i ca. 1 min. på hver side, krydres med salt og
peber og kødstykkerne kommes i serveringsgryden.
Abrikoserne halveres og kommes i serveringsgryden.
I en anden gryde blandes vildtfond og piskefløde.
Saucen koges lidt ind og jævnes, smages til med danablue, salt og peber.
Saucen hældes over de øvrige ingredienser i serveringsgryden,
Det hele vendes forsigtigt og opvarmes under lavt blus til kogepunktet.
Vildtgryden kan laves i forvejen, her bør man dog først tilsætte
abrikoserne ved opvarmningen.
Tilbehør: Et godt madbrød, ris, en god salat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med nye urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. pinsedag En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakse steaks med lime og avocado cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmilkshake 3Her er et dejlig sommerlækkeri, der ikke tager lang tid at lave
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
33929-01-2010 15:31:19 kirsten
Har aldrig fået så god en vildtggyde .det smagte virkelig godt kan varmt anbefales til andre,jeg fik kartoffelmos til og tyttebær

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os