Logo

Små baconbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
¾ dl rasp
2 dl sødmælk
1 tsk salt
¼ tsk friskkværnet peber
1 spsk finthakket løg
1 pakke bacon i skiver
sojasauce til pensling
200 g friske champignoner
1 spsk smør
grofthakket persille
2 appelsiner i skiver

Læg raspen i blød i mælken i ca. 10 min. og rør det hakkede kød med salt , peber og løg.
Tilsæt den udblødte rasp lidt ad gangen og lad farsen hvile lidt.
Form 12 små bøffer, som omvikles med en strimmel bacon og sættes i en lille bradepande.
Pensl dem med sojasauce og sæt dem i en 200°C varm ovn i 10- 12 min.
De skal være gennemstegte.
Anrettes på en appelsinskive i et varmt fad og pyntes med smørristede champignoner og et drys persille.
Serveres med hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her