Logo

Små baconbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hakket oksekød
3/4 dl rasp
2 dl sødmælk
1 tsk salt
1/4 tsk friskkværnet peber
1 spsk finthakket løg
1 pakke bacon i skiver
sojasauce til pensling
200 g friske champignoner
1 spsk smør
grofthakket persille
2 appelsiner i skiver

Læg raspen i blød i mælken i ca. 10 min. og rør det hakkede kød med salt , peber og løg.
Tilsæt den udblødte rasp lidt ad gangen og lad farsen hvile lidt.
Form 12 små bøffer, som omvikles med en strimmel bacon og sættes i en lille bradepande.
Pensl dem med sojasauce og sæt dem i en 200°C varm ovn i 10- 12 min.
De skal være gennemstegte.
Anrettes på en appelsinskive i et varmt fad og pyntes med smørristede champignoner og et drys persille.
Serveres med hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksekød med majs og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FennikelfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med kødsauce i økologisk udgaveHar du har små børn med grønsagsskræk, kan du blende denne kødsauce, så bliver den tyk og...
• Mokkais 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os