Logo

Somalisk lammegryde med grønsager - Hilibari igo khudaar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

500 g lammekød i mundrette stykker
1 dl vand
1 stort løg, grofthakket
2 fed hvidløg i skiver
1 bundt grofthakket persille
1-2 squash, gerne libanesiske i skiver
6 stk okra
2 stk grøn chili i skiver uden kerner
1 grøn peber i tern
3-4 gulerødder i skiver
4-5 kartofler i tykke skiver
2 firkanter hakket frossen spinat
2 tsk "Santa Maria" Kartoffel krydderi
Saft af 1 citron
1 bouillonterning (kød)
lidt salt
1-2 dl vand

* Tilberedning 
Kødet brunes i varm olie, hæld vandet ved.
Simrer under låg i 30. min.
Tilsæt de grofthakkede løg, hvidløg, gulerødder, kartofler og squash.
Svitses lidt.
Toppen af okraen skæres væk.
Lav aflange snit i okraerne uden at skære dem over.
Så trænger saften bedre ud i maden.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Koger ved svag varme i ca. 30-45 min. til kartoflerne er møre.
Smages evt. til med mere salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her