Logo

Sommerbuk med sommerkål og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kølle ca. 2 kg - udbenet evt. delt i muskler
½ dl balcamicoeddike
1 l. kalve eller vildtbouillon
timian
hvidløg
selleri
gulerødder
1 spidskål fint snittet
1 håndfuld bælget ærter
 
Kødet krydres med salt og peber - brunes på en pande og steges færdig i ovnen ved 150ºC i 8-18 min.
Kødet skal virke fast, men ikke hårdt.
Kernetemp. ca. 48ºC
Hvis køllen steges hel: Brun køllen ved 220ºC i i 15 min.
Derefter ca. 20 min. pr. kg - lad køllen trække min. 30 min.
Panden steges af m. urterne i 5 min.
Balcamicoen kommes på og koges næsten væk.
Tilsæt bouillon og reducer til 3 dl
Monter med smør og smag til.
Serveres med nye danske kartofler.
Sommerkålen snittes og sauteres i smør, en smule vand kommes ved, dampes mør under låg.
Inden kålen er færdig, tilsættes ærterne, smages til, tilsæt evt. perleløg samt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her