900 g  finthakket lammekød 
1 løg hakket 
6 spsk  hakket frisk bredbladet persille 
2 spsk  hakket frisk mynte 
2 tsk  stødt spidskommen 
salt, friskkværnet sort peber 
olie til pensling 
 
Salat: 
1 hoved salat 
1 bundt forårsløg 
3 spsk  hakket frisk dild 
4 tomater skåret i både 
ekstra jomfruolivenolie til stænkning 
6 pitabrød  
1 citron skåret i både
  
Bruges træ- eller bambusspid, lægges 12 i blød i koldt vand i mindst ½ 
time. 
Kom hakket lammekød, løg, persille, mynte og spidskommen i en stor skål.
Tilsæt rigeligt salt og peber og bland farsen godt med hænderne. 
Del farsen i 12 lige store portioner og rul dem til ca. 12 cm. lange pølser.
Form hver farspølse omkring et spid og tryk den i facon, så den bliver ca. 15 cm. lang.
Læg spiddene på et fad og stil det i køleskabet i ½ time, så farsen bliver fastere. 
Pensl spiddene med lidt olie, pensl stegeristen med olie og grill spiddene 
direkte over høj varme i 6-8 minutter, til kødet er gennemstegt.
Vend spiddene en gang under stegningen. 
Tilbered salaten imens. 
Riv salatbladene fint og kom dem i en stor skål.
Hak forårsløgene fint og hæld dem i salaten.
Tilsæt dild og tomatbåde og stænk med ekstra jomfruolivenolie.
Drys rigeligt salt og peber på og vend salaten godt. 
Varm brødene i 1-2 minutter på grillen.
Bruges pitabrød, skæres de op foroven og fyldes med salat, før spiddet 
lægges på toppen. 
Server med citronbåde til.