Logo

Soutsoukákia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fars:
½ kg hakket oksekød
1 lille finthakket løg
4-5 fed knust hvidløg
1 dl finthakket persille
1 dl finthakket frisk mynte
1 æg
Saften fra ½ citron
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk knuste korianderfrø
Salt og peber
 
Sauce:
2 dåser flåede tomater
1 spsk hakket persille
½ dl vineddike
1 spsk sukker
Salt og peber
Olie til stegning
Hvedemel
 
Rør farsen sammen, den skal være ret fast.
Lad den hvile ½ time i køleskab.
Form til runde, lidt aflange frikadeller som rulles i hvedemel og steges
gyldenbrune i olivenolie på en sautérpande.
Tag frikadellerne op og hold dem varme.
Tilsæt lidt mere olie og vend de flåede tomater med væde, persille,
vineddike og krydderier i og lad saucen koge igennem i 5-10 minutter.
Kom frikadellerne tilbage i saucen og varm retten forsigtigt igennem.
Servér retten med løse ris og drysset med finthakket persille.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?