Logo

Soutsoukákia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fars:
1/2 kg hakket oksekød
1 lille finthakket løg
4-5 fed knust hvidløg
1 dl finthakket persille
1 dl finthakket frisk mynte
1 æg
Saften fra 1/2 citron
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk knuste korianderfrø
Salt og peber
 
Sauce:
2 dåser flåede tomater
1 spsk hakket persille
1/2 dl vineddike
1 spsk sukker
Salt og peber
Olie til stegning
Hvedemel
 
Rør farsen sammen, den skal være ret fast.
Lad den hvile 1/2 time i køleskab.
Form til runde, lidt aflange frikadeller som rulles i hvedemel og steges
gyldenbrune i olivenolie på en sautérpande.
Tag frikadellerne op og hold dem varme.
Tilsæt lidt mere olie og vend de flåede tomater med væde, persille,
vineddike og krydderier i og lad saucen koge igennem i 5-10 minutter.
Kom frikadellerne tilbage i saucen og varm retten forsigtigt igennem.
Servér retten med løse ris og drysset med finthakket persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunbryst i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt sesamkaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelfad med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med sprøde kartoffelkugler og madeirasauce + Prinsens pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os