Logo

Spätzle med flødestuvet savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Intet passer bedre til de tyske Spätzle end en righoldig, cremet sauce. Denne her består af savoykål, bacon, bechamelsauce og piskefløde

Intet passer bedre til de tyske Spätzle end en righoldig, cremet sauce. Denne her består af savoykål, bacon, bechamelsauce og piskefløde

 

100 g bacon

2 løg

300 g savoykål

1 spsk olie

2 dl bechamelsauce

1 dl piskefløde

salt, peber og friskreven muskat

250 g Spätzle eller makaroni

25 g smør

 

Bacon skæres i fine terninger.

Løg hakkes.

Savoykål istandgøres og skæres i fine strimler.

Løg og bacon svitses sammen i 1 spsk olie, savoykålen tilsættes og steges med i 2 minutter.

Bechamelsauce og piskefløde hældes i, og det hele koges under låg ved middel varme i 6-7 minutter.

Smag til med salt, peber og friskreven muskat.

Spätzle eller makaroni koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Vandet hældes fra, og de dryppes godt af, før de svitses let i 25 g smør.

Serveres til den flødestuvede savoykål.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?