Logo

Squash à la Gordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Squash
salt, citonpeber
pålægsskinke
ost
hvedemel
æg
fint rasp
 
Squashen skæres i 1/2-3/4 cm skiver.
Små squash på langs, store på tværs.
Skiverne drysses med salt og citronpeber.
1 skive skinke og 1 skive ost lægges mellem 2 skiver squash.
Dette vendes først i hvedemel, så i sammenspisket æg og til sidst i fint rasp. Steges i olie på en varm pande.
Serveres med en grøn salat og hvid dipsauce, der kan blandes af mager
cremefraiche, salt, peber og div. hakket krydderurter.
Skal retten fylde mere, så giv kogte kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farfalle med spinatSommerfugle i maven: Tranebær, sprøde baconstrimler og en anelse citron hæver denne...
• Ovnbagt kalkunbrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg 1952Julemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk. Slagteren i Nyvang...
• Bær bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os