Logo

Squash à la Gordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Squash
salt, citonpeber
pålægsskinke
ost
hvedemel
æg
fint rasp
 
Squashen skæres i ½-¾ cm skiver.
Små squash på langs, store på tværs.
Skiverne drysses med salt og citronpeber.
1 skive skinke og 1 skive ost lægges mellem 2 skiver squash.
Dette vendes først i hvedemel, så i sammenspisket æg og til sidst i fint rasp. Steges i olie på en varm pande.
Serveres med en grøn salat og hvid dipsauce, der kan blandes af mager
cremefraiche, salt, peber og div. hakket krydderurter.
Skal retten fylde mere, så giv kogte kartofler til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?