Logo

Squash bagt med champignonfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

God opskift hvor squash fyldes med champingnon, hvidløg, tomater, pebberfrugt og ost. Denne kombination kan være en hel ret i sig selv eller stå som tilbehør til kødretter.

 

 

4 mellemstore squash
1 stort hakket løg
1 fed hakket hvidløg
250 g champignon
smør eller margarine
4 flåede og hakkede tomater
1 hakket grøn peberfrugt
1 spsk olie
granola (fuldkornsrasp)
100 g revet parmesan eller cheddarost
 
Flæk squashene på langs, fjern kernerne, tag pulpen ud og hak den.
Svits løg, hvidløg og de hakkede champignon i smør, til de er bløde.
Tilsæt tomater, squashpulp og peberfrugt og lad det simre et øjeblik.
Kom fyldet i de halverede squashskaller og drys dem med rasp og ost.
Bages ved 200ºC i ca. 35 minutter eller til de er møre.

 
Tips: Mængden af ingredienser til fyldet kan tilpasses størrelsen på squashene. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocadoDenne ret med bagekartoffel og avocado er en lækker ret, der enten kan bruges som tilbehør...
• Lammekølle med honningglaserede nødder og syrlige peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brandade - klipfiskHer er opskriften på en lækker italiensk inspireret opskrift med klipfisk. Retten er super...
• Ananas med pistacie En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os