Logo

Squash bagt, med parmesanskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskift består af squash der paneres i æg og rasp hvorefter de bages i ovnen. squashen kan både være grønne, gule, aflange og runde. Ligemeget udseende smager denne ret dejligt.

 

8 g rasp
salt
1 æg
4 squash
 
Forvarm ovnen til 200ºC.
Pensl en bageplade med lidt olie og stil den til side.
I en dyb tallerken blandes rasp, parmesan, rosmarin, cayenne, salt og sort peber godt sammen.
I en anden dyb tallerken piskes æg og olie let sammen.
Rens squashene og halvér dem på langs.
Læg halvdelene med snitfladerne nedad og halvér dem endnu en gang på
langs.
Skær disse strimler over på tværs.
Vend derefter hver strimmel i æg og så i parmesanblandingen, til de er
dækket med paneringen.
Læg dem lidt fra hinanden på bagepladen.
Bag dem 5-7 minutter på hver side, til skorpen er sprød og let brunet. Vend dem af og til under bagningen.
Servér dem varme eller lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her