Logo

Squash espanõl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore squash
½ dl olivenolie
1 mellemstort hakket løg
1 hakket grøn peberfrugt
2 fed hakket hvidløg
4 flåede hakkede tomater
2 ½ dl udstenede og hakkede sorte oliven
1 spsk basilikum
1 tsk oregano
salt, peber
 
Skær squashene i skiver og svits dem i olie med løg, peberfrugt og hvidløg, til de er bløde.
Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i 10 minutter, til væden er kogt lidt ind.
Tilsæt oliven og krydderurter og giv det 15 minutter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her