Logo

Squash espanõl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 mellemstore squash
1/2 dl olivenolie
1 mellemstort hakket løg
1 hakket grøn peberfrugt
2 fed hakket hvidløg
4 flåede hakkede tomater
2 1/2 dl udstenede og hakkede sorte oliven
1 spsk basilikum
1 tsk oregano
salt, peber
 
Skær squashene i skiver og svits dem i olie med løg, peberfrugt og hvidløg, til de er bløde.
Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i 10 minutter, til væden er kogt lidt ind.
Tilsæt oliven og krydderurter og giv det 15 minutter til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FadkoteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegt hamburgerrygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekoteletter surprise + OstemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaobuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os