Logo

Squash frittata med løg og cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squash frittata med løg og cherrytomater

 

Frittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find opskriften her.

Oftest er der mel i en kage – også en æggekage – det er der ikke i en omelet. Frittata betyder både æggekage og omelet på italiensk.

Servering til 4 personer. 30 min.

 

# Ingredienser

12 æg

1 squash

1 løg

2 fedhvidløg

5 g oregano frisk

3 spsk olivenolie

200 g cherrytomater

1 rødløg

1 håndfuld basilikum

50 g revet parmesan

*

Sådan gør du

1. Pisk æggene godt sammen med salt og peber. 

2. Skær squashen i brede skiver, snit løg og hvidløg fint.

Steg til det er gyldent i 2 spsk olie på en bred pande sammen med oregano. 

3. Hæld æggemassen henover og lad det stege i ca. 5 min. ved svag varme.

Bages færdig i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 10-15 min.

4. Halvér tomater, snit løg fint og pluk basilikum i blade.

5. Anret squash frittata med tomater, løg, basilikum og revet parmesanost.

 

Tips: Frittata kan laves i alle afskygninger med kartoffel, squash, tomater og alverdens krydderurter, man kan også fint lave en stor familie frittata i en bradepande.

 

Energi 2636 kJ /628 kcal. Protein 31 g. Fedt 54 g. Kulhydrat 6 g. Kostfibre 31 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her