Logo

Squash gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort hakket løg
40 g margarine
400 g oksefars
1-2 små squash i tern
250 g champignon
1 grøn peber i tern
1 ds flåede tomater
1 tsk salt
peber
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
100 g revet ost
 
Svits løg i margarine, brun herefter kødet heri.
Lad først grøn peber svitse med, så champignon og til sidst squash.
Tilsæt resten på nær ost og lad det simre 20 min.
Drys med ost 5 minutter før servering.
Server med ris, kartofler eller brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her