Logo

Squash i rødt, gult og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g tørrede kikærter udblødt natten over
2 dl løg i tern
1 spsk olivenolie
2 spsk smør eller margarine
2 tsk koncentreret tomatpure
1 tsk timian
salt, peber
2 1/2 dl grønsagsbouillon
7 dl grønne squash i tern
2 1/2 dl gule squash i tern
4 dl gulerødder i tern
 
Kog de udblødte kikærter i nyt vand i ca. 1 time og hæld vandet væk.
Svits løget i en gryde med den varme olie/smørblanding.
Tilsæt tomatpure, krydderier, bouillon og grønsager.
Lad det simre i ca. 15 minutter, eller til det er mørt.
Tilsæt kikærterne og varm retten igennem.
Serveres over kogte ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat tallerken med skinkeEn salat tallerken med skinkestrimler er meget appetitlig, mættende og let at lave
• Fasan i portvinssauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med basilikum og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsorbet eller ispindeNyd de friske og frugtige meloner i isen. De er pragtfulde både i sorbet eller som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os