Logo

Spædlam med spinatpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammekølle af spædlam (ikke over 1 kg)
25 g smør
salt
peber

Confit af forårsløg:
24 fineforårsløg
3 dl lammebouillon
½ dl tør hvidvin
½ porre
½ gulerod
10 cherrytomater
50 g smør
300 g frisk spinatpasta
en hånd fuld basilikum
lidt smør

Krydr lammekøllen med salt og peber, pensl den med smør og steges således: 15 minutter ved 300 o, derefter hviler køllen 10 - 15 minutter.

Så steges køllen videre 15 - 20 minutter ved 200 o.
Lammekøllen skal endelig hvile 10 minutter inden den skæres ud.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve.
Hvidvinen og ½ dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i.
Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen.
Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.

Lammekøllen skæres i fine skiver og anrettes smukt på et varmt fad med urtenudler og cofiten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget berberiandebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hel grillet kalkun i kuglegrillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skærtorsdagskål fra SydfynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!