Logo

Spaghetti aglio olio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Smager godt sammen med rucolasalat, italiensk hvidvin, italiensk brød. Supernemt og hurtigt til 4 spontant sultne:

500 g spaghetti
4 fed hvidløg
5 spsk olivenolie
salt og peber fra kværn

Kog 5 l vand i en stor gryde med 2 spsk salt, hæld spaghettien i og lad den koge i en gryde til den er al dente (smag på den)
Pil hvidløgene og skær dem i fine skiver.
Varm olivenolien langsomt i en stor pande.
Steg hvidløgene blidt i den varme olie - de må ikke brune.
Hæld spaghettien over i en sigte og lad den dryppe af.
Hæld den så over til hvidløgene på panden og vend den godt rundt i olien.
Krydr med salt og peber.
kj pr. portion: 2200
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Urtedampede rokkevingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinge JambalayaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Agerhøns med æblestuvet knoldselleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med seks frugter i frugtgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os