Logo

Spaghetti med citron og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med citron og parmesan


Prøv en rigtig sommerlig pastaret, der kan stå klar på bordet på et kvarter.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca. 10 min.

#

200 g skalotteløg

3 fed hvidløg

50 g rucola

1 bundt persille

500 g spaghetti

1-2 spsk olie

1-3 citroner (øko)

10 g smør

80 g høvlet parmesan

salt og friskkværnet peber

*

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Skyl rucola og persille, og slyng dem tørre. Hak persillen.

 

Kog spaghetti i gryde med kogende letsaltet vand i 8-10 min.

Se anvisning på pakken.

 

Steg skalotteløg og hvidløg i lidt olie på en varm pande i ca. 1 min.

Tilsæt 1 dl vand fra den kogte pasta, smør og fintrevet citronskal, og smag til med citronsaft.

Dryp pastaen godt af i en sigte, og vend den i citronsaucen.

Tilsæt rucola og persille, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Server straks med høvlet parmesanost og fx en god tomatsalat.

 

Tips: Du kan vælge at tilsætte 100 g fint snittet bacon eller skinke, når du steger løgene på panden, hvis du ønsker en mere fyldig pastaret.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her