Logo

Spaghetti med frisk tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 forårsløg
4 fast og modne tomater
8 gyldte grønne oliven
2 spsk kapers
2 fed hvidløg - pressede
½ tsk tørret oregano
4 spsk friskhakket persille
⅓ dl olivenolie
500 g smal spaghetti
 
Forårsløgene hakkes fint.
Tomaterne skæres i mindre stykker.
Oliven og kapers hakkes fint.
Alle ingredienserne (undtagen pastaen) kommes i en skål og blandes godt sammen.
Dæk skålen til og lad blandingen trække i mindst 2 timer.
Pastaen koges mør i en stor gryde spilkogende vand.
Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden.
Den kolde sauce hældes i gryden og der blandes omhyggeligt.
Retten kan varieres ved at tilsætten den 30 g frisk basilikum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?