Logo

Spaghetti med kylling og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med kylling og tomatsauce

3 liter vand
1 spsk groft salt
400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
10 g smør
400 g kyllingeinderfilet i ca. 3 cm skrå stykker
½ tsk groft salt
50 g fintrevet mellemlagret ost, fx Tistrup ML 24% (45 )
Pynt: friske rosmarinkviste

Tomatsauce:
2 dåser flåede tomater (a ca. 400 g)
1 ½ spsk finthakkede friske rosmarinblade (evt. 1 ½ tsk tørret rosmarin)
1 ½ tsk sukker
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde.

Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.
Lad imens smørret blive gyldent i en pande.

Brun kyllingekødet i ca. 5 min. Tag det op og drys med salt.
 
Tomatsauce: Kom tomater med væde i panden og del tomaterne i halve.

Tilsæt rosmarin, sukker, salt og peber.

Kog saucen ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til.

Kom kyllingekød og tomatsauce i gryden med den afdryppede spaghetti.

Vend godt rundt, varm retten igennem og smag til.
Hæld spaghetti med kylling og tomatsauce i en varm skål og server straks sammen med revet ost.
 
Tips: Flåede tomater kan erstattes af cherrytomater fra dåse. I stedet for Tistrup ost kan man bruge Karoline's PastaOst. PastaOst kan fryses.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her