Logo

Spaghetti Napolitaine med kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rest kogt eller stegt kaninkød á 200-300 g
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
4-5 spsk alm. tomatpuré eller 2 spsk koncentreret
2 dl bouillon
3 tsk paprika
reven ost

Kødet skæres i små terninger, løget hakkes fint og hvidløg findeles.
Blandingen kommes i en gryde og varmes let igennem.
Bouillon, paprika og tomatpuré tilsættes.
Det hele koges nu langsomt til det er jævnt.
Smag til med krydderierne. Den kogte spaghetti afdryppes og rystes i lidt smør.
Den færdige blanding hældes over spaghettien og drysses med reven ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her