Logo

Spansk grydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg oksetyksteg
3/4 dl smuttede og finthakkede mandler
1 2/3 dl udstenede og finthakkede grønne oliven
1 tsk stødt kanel
1 spsk olivenolie
2 1/2 dl rødvin
2 1/2 dl oksebouillon
2 spsk tomatpuré

Puds kødet for fedt. Skær med en lille skarp kniv lommer i kødet. Bland mandler, oliven og kanel i en skål. Fordel mandelfyldet i kødlommerne og pres det godt ind med en ske. Snør stegen.
Opvarm olien i en gryde. Brun stegen ved god varme på alle sider 3-4 minutter. Rør vin, bouillon og tomatpuré sammen og hæld det ved. Bring det langsomt i kog og lad stegen simre ca. 1 1/2 time eller til kødet er mørt. Tag stegen op, dæk den med alufolie og hold den varm, mens saucen tilberedes. Bring væsken i kog og lad den koge ind uden låg i 10 minutter.
Server kødet i tykker skiver med sauce til.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle med rødbedetzatziki og Italiensk dessertkage med mandlerLammekød og tzatziki er altid godt sammen – specielt også når det er rødbedetzatziki og...
• Braiseret pighvarPighvar er en yndet spisefisk med hvid, fast kød. I denne opskrift braiseres pighvaren....
• Medister af fårefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os