Logo

Pikant kylling i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
50 g hvedemel
1 tsk paprika
1 ½ tak.salt
peber
4 spsk smør
40-50 g smuttede, grovhakket mandler
1 dåse ferskener
1 dåse Campbells koncentreret Consomme (oksebouillon)
1 dl kaffefløde
2 spsk soja
1 dl revet mild ost

Melet blandes med krydderierne og heri vendes kyllingen, der er parteret ud i 6-7 dele. I brunet smør steger de i en gryde og lægges efterhånden over i et ovnfast fad. Mandlerne letebrunes i smørret og hældes over kyllingedelene. Fersknerne drypper af. 1 dl af væden herfra koger op med oksebouillonen, soja og fløde. Hældes over kyllingen, der sættes i ovnen helst under låg eller folie på nederste rille ved 200 g i ca. 30 min.

Lidt før serveringen lægges de afdryppede ferskner i kanten af fadet og revet ost drys ses på, gratineres 5-10 min. i ovnen.

Serveres med ris og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
66830-10-2011 07:56:51 Karin
Og hvor køber jeg Campbelles Consomme ? Ved det fåes i Sverige og at det for mange år siden har kunnet købes herhjemme.
Har også søgt mange steder også på nettet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her