Logo

Spansk klipfisk 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g klipfisk
8 kartofler
3 løg
1 dl tomatpuré
1 dl olivenolie
evt. kvart chili
evt. cayennepeber
6 tomater
Evt. salt
 
Klipfisken udvandes i et døgn - skift vand et par gange.
Skær klipfisken i strimler som pommes frites.
Skær løg og kartofler i skiver.
Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle.
Hæld tomatpuré ved og drys med en anelse cayennepeber.
Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden, fjern chilien før servering.
Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme.
Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved.
Lad gryden koge yderligere 10-12 minutter.
Servér rygende varm med baguette/flûte til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bremer-labskovsHvis du har for eksempel supperester eller kartoffelrester, hvorfor så ikke udnytte dem...
• MatrosgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cæsarsalat med parmaskinke og parmesanyoghurtCæsar salat fra www.Madkursus.com. En nem opskrift på en klassisk og velsmagende salat med...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os