Logo

Spansk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 stykker kyllingebryst uden ben
6 tynde skiver skinke
tandstikker
60 gram smør
1 lille hakket løg
1 lille gulerod i fine tern
1 spsk hvedemel
3 ¼ dl hønsebouillon
2 ½ dl æblecider
¼ tsk stødt peber
¼ tsk stødt muskatnød
⅔ dl ristede pinjekerner
 
Forvarm ovnen til 180ºC.
Skær et dybt indsnit i den tykkeste del af hvert kyllingebryst med en
skarp kniv.
Læg en skive skinke ind og fæst den med tandstikker.
Dæk kyllingen med plastfilm og stil den i køleskab indtil den skal bruges. Smelt smør i en gryde.
Kom løg og gulerod i, læg låg over og lad det simre ved svag varme i ca. 4 minutter eller til grønsagerne er bløde. Drys melet i og rør rundt til
melet tager farve.
Tilsæt bouillon og cider lidt ad gangen og rør til saucen er glat.
Krydr med peber og muskatnød. Lad saucen koge i ca. 3 minutter ved
jævn varme under omrøring til den jævner.
Lad den koge yderligere 1 minut og tag gryden af varmen.
Fordel kyllingestykkerne i et enkelt lag i et ovnfast fad og hæld saucen
over.
Dæk fadet og stil det i ovnen 20–25 minutter.
Tag tandstikkerne ud og server kyllingen med lidt sauce.
Drys med pinjekerner.
Serveres med stegte kartofler og auberginer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?