Logo

Spanske spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spanske spid

 

Spid din oksetyksteg. Møre oksespid lavet af magert oksetyksteg, med en skøn blanding af peberfrugt, tomat, løg og en dressing af tomat og oregano. Serveret med en lækker salat og groft brød.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

#

500 g oksetyksteg

1 stor peberfrugt, grøn eller rød

2 store tomater

2 store løg

4 laurbærblade

peber fra kværn

1 ds (85 g) tomatpuré

1 dl olie

1 tsk oregano

hvidløgssalt

*

1. Skær kødet i store terninger.

Rens peberfrugten og skær frugtkødet i store stykker (mindst 8).

Skær tomaterne i kvarte og del løgene i tykke blade.

Bræk laurbærbladene en gang over.

 

2. Sæt kød og grønsager skiftevis på lange spid med de halve laurbærblade ind imellem.

Drys med peber.

 

3. Rør tomatpuréen med olie og oregano.

Smør kød og grønsager med det.

 

4. Grill de spanske spid over kraftig varme 8-12 min. afhængigt af, hvor mørt kødet er.

Både kød og grønsager må gerne branke i kanterne.

 

5. Drys med hvidløgssalt.

Server groft brød og en stor skål salat med oliven til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her