Logo

Spid med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spid med salat

 

Tilbered spiddene med okse, lamme- eller svinekød - det du bedst kan lide.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket kød fx okse

1 løg (groftrevet)

1 fed hvidløg (knust)

2 spsk persille

1 spsk hakket mynte

¼ tsk spidskommen (stødt)

¼ tsk koriander (stødt)

salt og peber

1 spsk olie

Tilbehør:

2 naan eller pitabrød, grøn salat, tomater, agurk, yoghurt

*

 

Rør kødet sammen med løg og krydderier og form det til 4 aflange pølser.

Træk dem på spid og pensl med olie.

Steg dem på en varm grill eller grillpande i 8-10 min.

Vend dem nogle gange undervejs.

Server med blandet salat, lune naan eller pitabrød og yoghurt rørt sammen med lidt knust hvidløg og hakket mynte.

 

Spid med salat

 

TIPS: Brødene kan også bages i en varm grill med låg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med bagt kartoffel og tatarsauceEn klassisk hakkebøf smager bare godt sammen med en bagt kartoffel med lækker dressing og...
• Pastasalat med små oksefrikadeller og gremolataNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Hakkebøf med flødekartofler og rødkålssalatFlødekartofler er ren smagsforkælelse, og det er slet ikke så svært at fremtrylle en...
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os