Logo

Spinatfarseret lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,4 kg lammebov, udbenet
250 g frossen spinat, tøet og drænet
2 mellemstore løg, hakket fint
2 spsk olie
1 fed hvidløg, skåret i fine flager
lidt reven muskatnød
3-4 dl suppe
2 spsk ribsgele
2 spsk hvedemel
salt
peber
lidt sauceekulør

Varm olien i en tykbundet gryde og brun løgene heri, tilsæt spinat, reven muskatnød, salt og peber.
Lad det blive koldt.

Fyld hulrummet i den udbenede lammebov med spinaten og sy åbningen sammen med bomuldstråd eller meget fint sejlgarn.

Skær nogle små fine snit i fedtet og kom en flage hvidløg i hver.

Kom lammeboven på en rist i en bradepande og steg den i ovnen ved 180ºC i ca. 2 timer, medens de jævnligt overhælder stegen med det smeltede fedt.

Kom stegen på et serveringsfad og hold den varm.

Kom 2-3 spsk af stegefedtet i en gryde og rør melet heri.
Tilsæt suppen lidt efter lidt, derefter ribsgele, salt og peber.

Skær kødet i skiver og server saucen til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her