Logo

Spinat-champignonfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spinat-champignonfad

500 g champignon

1 tsk revet løg

smør eller margarine

1 stor pakke dybfrossen, hel spinat

5 æg

1 dl fløde

friskkværnet peber og salt

Tilbehør: groft brød

*

Halver champignonerne og lad dem sammen med løget snurre i smør eller margarine, til al væden er forsvundet.

Optø spinaten og lad den dryppe af.

Bred den ud i smurt, ildfast fad og fordel cham­pignonerne herover.

Pisk æggene sammen med fløden samt friskkværnet peber og salt og hæld det over.

Stil retten ind i en 200°C varm ovn i 20-30 minutter.

Server groft brod til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lenes farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med cæsarsalatServer en god bøf med den klassiske salat af sprød romainesalat, brødcroutoner og den...
• Muslinger med urter og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os