Logo

Kalkunfilet med krydderurtefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunfilet ca. 300 g
Fyld:
ca. 3 spsk hakket frisk basilikum
50 g revet ost (cheddar)
Salt og peber
25 g smør
1 ½ dl hønsebouillon
Lidt citronsaft
 
Med en grydeske og en skarp kniv laves der et hul ind i fileten.
Basilikum og ost blandes og kommes ind i hullet.
Luk med en kødnål og drys med salt og peber.
Brun kødet på alle sider i smør.
Kom bouillon og citronsaft ved og lad det snurre under låg ca. 20 minutter
til det netop er gennemstegt.
Lad det trække 5 minutter under alufolie med et klæde over.
Fjern kødnålen og skær kødet i skrå skiver.
Kog skyen lidt ind og hæld den over det udskårne kød.
Tilbehør:
Små nye kogte kartofler (evt. små pillede kartortofler) der kort svitses på
en pande i smør og hakket persille vendes i.
Grøn salat med tomater og oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her