Logo

Spinatfyldt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fed hvidløg
800 g kartofler
½ dusk persille, hakket
400 g champignon
2 timiankviste
600 g spinat, frossen
800 g kalkunbryst
300 g perleløg

Pres væsken ud af spinaten og skær den i grove stykker.
Hvidløgene hakkes og brunes i lidt olivenolie.
Spinaten tilsættes og der smages til med salt og peber eventuelt med reven muskatnød.
Skær en lomme i kalkunbrystet og fyld med spinaten.
Luk med tandstikker.
Kartoflerne skæres i tern på ½-1 cm, perleløgene pilles og champignon renses.
Det hele blandes med timiangrene i et oliesmurt ovnfast fad.
Brystet anbringes oven på og retten krydres med salt og peber, inden det steges i ovnen i 45-60 minutter.
Skyen koges ned til det halve og jævnes med Maizena-hvedemel, og smages til med salt og peber.
Skiver af brystet (1 cm) anrettes oven på grønsagerne og drysses med hakket persille, og saucen hældes rundt om .
Tilbehør kan være mixed salat og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her