Logo

Spinatroulade med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g frossen hel spinat
4 æg
50 g mager reven ost
200 g hakket skinke
1 peberfrugt
1 spsk fromage blanc
2 tsk sennep
 
Spinaten presses fri fra væde og hakkes groft.
Røres med æggeblommer og krydres med salt og peber.
Hviderne piskes stive og vendes i med ost.
Smøres ud på bagepapir og bager 10 min ved 200ºC.
Skinke, pebertern, fromage blanc og sennep blandes og smages til.
Spinatbunden vendes ud på viskestykke og fyldet smøres på.
Rulles sammen og står kold min to timer.
Serveres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portugisisk torskPortugisisk torsk er noget mere spændende end den hjemlige kogte version
• Grillspid med hvidløgsmayonnaiseTre slags spid med oksekød, fjerkræ og rejer nemt og lækkert. En hjemmerørt aîoli...
• Rødkålssalat med pære - diabetikerSpis noget let i aften - Det bedste om efteråret er helt friske rødkål med modne, saftige...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!