Logo

Sprængt kalvetunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fersk kalvetunge
60 g salt
20 g sukker pr. l. vand

Kog vandet op og opløs salt og sukker heri.
Lad saltlagen blive kold.
Læg den afpudsede tunge i en skål ( ikke metal) og hæld den kolde lage over, så den er helt dækket.
Læg et let pres over, så tungen holdes under lagen.
Dæk skålen og stil den koldt i 2 døgn.
Tag den op og skyl den.
Den er nu sprængt og klar til at koges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her