Logo

Sprængt poulard - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trækketid: ½-2 døgn. Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

1 poulard på ca. 1200 g
Saltlage af: 3 l vand og 240 g groft salt

Kogelage:
2 delte gulerødder
1 delt løg
2 delte porrer
6-8 hele peberkorn
suppevisk af porretop, 1 bdt persille og 1 laurbærblad

Smørsauce:
1 ½ dl suppe
100 g smør
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Opløs saltet i vandet - lagen skal være helt kold inden den hældes over den istandgjorte poulard.
Lad poularden trække i saltlagen fra ½-2 døgn, afhængig af, hvor salt den ønskes.
Kom poularden i vand der lige dækker.
Tilsæt grønsager, hele peberkorn og suppevisk.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad poularden koge i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smelt smørret og 1 ½ dl af suppen i en lille gryde.
Kom den hakkede persille i.
Server denne smørsauce til den sprængte poulard sammen med kogte kartofler og grønsager.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
4105-05-2015 12:40:40 Niels Foder
Frossen flødepeberrod til er en drøm

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?