Logo

Sprængt svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Saltlage:
2 l. vand
300 g groft salt
300 g farin
½ tsk knuste enebær
1 laurbærblad
5 hele sorte peberkorn
3 hele nelliker
2 kviste timian eller 1 tsk tørret timian

1 kg mellemkam uden spæk

Saltlagen koges sammen og afkøles.
Kødet lægges i et porcelænsfad eller glasfad, der nogenlunde passer i størrelsen til kødet.
Lagen hældes over, og alufolie lægges over.
Kødet trækker i lagen i køleskabet 2-3 døgn.

Kødet tages op, skylles og koges i vand uden tilsætning af salt og krydderier ca. 1 time.
Kødet skæres i skiver og serveres med grønsager
Tips:Den grønne sauce tilberedes af ymer evt. blandet med cremefraiche, rørt med hakkede krydderurter og smagt til med salt, peber og paprika.
Kød, der skal saltes, må ikke lægges frosset i saltlagen, det giver for lang optøningstid og risiko for, at saltlagen ikke trænger gennem kødet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her