Logo

Squash med kikærtefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor squash ca. 2 kg eller 2 mindre
salt, peber
2 spsk olie
1 stort løg i skiver
2 hakkede hvidløgsfed
1/2 l. grønsagsbouillon
1/2 tsk salt
1/2 tsk timian
1 laurbærblad
2 1/2 dl hakkede flåede tomater
2 små squash i skiver
2 gulerødder i skiver
2 kartofler i tern
100 g kikærter udblødte natten over og kogt 1 time
 
Skær et låg af squashen på langs og skrab kerner og pulp ud, så skallerne bliver ca. 1 1/2 cm. tykke.
Drys dem indvendigt med salt og peber.
Læg dem med bunden i vejret og låget ved siden af i en bradepande.
Kom 1 cm. vand i bradepanden og bag squashen ved 180ºC, til den er mør.
Svits imens løg og hvidløg, og tilsæt, når løgene er klare, den hakkede pulp og de øvrige grønsager og krydderier.
Lad det simre svagt i 45 minutter og lad de kogte, afdryppede kikærter snurre med de sidste 5 minutter.
Hele blandingen øses op i den varme squashskal.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Involtini siciliana på peperonataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt havtaskekæbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalverullebryst i tomat og tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet frugt med råcremeI sommerweekender og i ferien er der tid til at grille. Brug eftervarmen til at grille...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os