Logo

Squash med majs og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl olivenolie
2 spsk hakket løg
1 fed presset hvidløg
½ l. squash i tern
½ l. majs
4 dl hestebønner udblødte natten over og kogt i 30 minutter
1 hakket grøn peberfrugt
1 hakket rød chilipeber
salt, peber
 
Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber og læg låg på.
Lad retten simre i 20 minutter.
Kan evt. serveres med et drys paprika.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her