Logo

Squash med majs og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl olivenolie
2 spsk hakket løg
1 fed presset hvidløg
1/2 l. squash i tern
1/2 l. majs
4 dl hestebønner udblødte natten over og kogt i 30 minutter
1 hakket grøn peberfrugt
1 hakket rød chilipeber
salt, peber
 
Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber og læg låg på.
Lad retten simre i 20 minutter.
Kan evt. serveres med et drys paprika.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med skvalderkålHvis du er træt af skvalderkål i din baghave, så brug det til noget fornuftigt: en...
• Grillede laksespidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ros til ris - risotto for fremtidenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PorresouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os