Logo

Squash mornay

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 store squash
1 1/2 dl hakket løg
1 1/2 dl hakket bladselleri
2 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
2 1/2 dl mælk
1 æggeblomme
2 spsk fløde
2 spsk revet cheddarost
50 g hakkede valnødder
2 spsk revet parmesanost
 
Flæk squashene på langs og læg dem i kogende vand i 5 minutter.
Skrab pulpen ud og læg skallerne med bunden i vejret til afdrypning.
Svits løg og bladselleri i smørret, til de er knap møre, drys melet på og rør mælk og hakket pulp i lidt ad gangen.
Pisk æggeblommen med fløden, rør det med lidt af saucen, kom det i gryden og varm det hele igennem under omrøring.
Tilsæt cheddarosten og de hakkede valnødder og rør rundt, til osten er smeltet.
Smag til med salt og peber og fyld osteblandingen i squashskallerne.
Drys med parmesanost og bag dem ved 200ºC, til osten er smeltet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet makrel med tomatfennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GuzicaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schweinefilet "Bachus"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os