Logo

Squashblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
små squash
sødmælk
ricotta ost
basilikum
pinjekerner
olivenolie
salt og peber
hvidløg
citron
fusilli pasta
 
Squashen rives på den grove side af rivejernet, hvidløg og squash sauteres i olivenolien sammen med salt og peber. Ricotta osten blandes med lidt mælk og hældes på panden til squash-blandingen.
Pinjekernerne ristes lysebrune på en tør pande og drysses i squash-blandingen sammen med friske basilikumblade.
Pasta skruerne koges al dente og blandes i squashblandingen.
Pastaretten serveres med lidt olie og lidt revet citronskal henover.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?