Logo

Steak af sværdfisk med mango-avocado salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 store modne mangofrugter
1 avocado skåret i grove tern
1 finthakket jalapeno-chili
50 g finthakket rødløg
1 tsk finthakket limeskal
3 spsk limesaft
60 ml. appelsinsaft
10 g friskhakkede korianderblade
2 spsk olivenolie
salt og peber
6 steaks af sværdfisk (a ca. 200 g 2-3 cm tykke)
Limebåde til pynt

Kødet befries fra mangoerne og skæres i tern over en skål, så saften kan dryppe i.
Blandes med avocado, chili, rødløg, limeskal og saft, koriander og 1 spiseskefuld olivenolie. Smag til med salt og peber og stil salsaen køligt.
I en eller to pander steges steaksene gyldenbrune på begge sider, ca. 5 minutter.
Krydres. Anrettes på varme tallerkener med tilhørende salsa.
Pynt med korianderblade og limebåde.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?