Logo

Kreoler Hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hellefisk filét
20 g smør
100 g skalotteløg finthakket
100 g grøn peberfrugt finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
500 g flået tomater fra dåse
1 ½ dl fiskebouillon
100 g okra, skåret i tynde skiver
3 spsk dijon sennep
2 spsk paprika pulver
½ tsk salt
Peber, friskkværnet
100 g kogte rejer
60 g rugmel
2 spsk olie

Smelt smørret i en tykbundet gryde over jævn varme. Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 - 5 minutter, indtil løgene er gyldne. Tilsæt hvidløg og svits i 30 sekunder. Rør tomater, bouillon, okra, sennep, paprika, ¼ tsk salt og peber i. Bring blandingen i kog. Skru ned for varmen og lad den småkoge i 5 minutter. Rør rejerne i og kog saucen i 1 minut. Stil den til side.

Skyl filéterne under rindende koldt vand, dup dem tørre med en køkkenrulle. Drys resten af saltet og friskkværnet peber på, vend filéterne i melet, varm olie i en tykbundet pande og steg filéterne i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.

Opvarm saucen og hæld den i et serveringsfad. Læg fiskefiléterne ovenpå.

Hertil serveres kogte Basmatis ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her