Logo

Stegeben i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg stegeben
100 g smør/margarine
1 kg snittet hvidkål
1 dl vand
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Tilbehør: Groft brød
 
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet gryde.
Tag dem op.
Tilsæt resten af smørret og brun hvidkålen heri.
Tilsæt vand, salt og peber.
Læg stegebenene ned i kålen og lad retten småsnurre under låg ved svag
varme 1-1 ½ time afhængig af benenes størrelse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saftig lammekølle i stegeposeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HjertegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sortøjebønnekager med lækker sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!