Logo

Stegeben i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg stegeben
100 g smør/margarine
1 kg snittet hvidkål
1 dl vand
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Tilbehør: Groft brød
 
Brun stegebenene i halvdelen af smørret i en tykbundet gryde.
Tag dem op.
Tilsæt resten af smørret og brun hvidkålen heri.
Tilsæt vand, salt og peber.
Læg stegebenene ned i kålen og lad retten småsnurre under låg ved svag
varme 1-1 ½ time afhængig af benenes størrelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her