Logo

Stegt agerhøne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 agerhøns
125 g fedt flæsk
3 gulerødder
1 fed hvidløg
¼ l. tør hvidvin
¼ l. bouillon
frisk persille
smør
salt og peber

Flæsket skæres i terninger og smeltes, smør tilsættes og de skyllede agerhøns brunes heri.
De skårne grønsager kommes i og brunes, hvorefter hvidløg, persille, vin og bouillon tilsættes sammen med salt og peber.
Læg låg på gryden.

Lad agerhønsene småstege i ca. 1 time.
De tages op, og lægges i et ovnfast fad, og sættes i en varm ovn i ca. 10 min.
Serveres med kartofler og ribsgelé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her