Logo

Stegt blodpølse med æblemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt blodpølse med æblemos

 

Sprødstegt blodpølse med æblemos og kanelsukker er hyggelig julemad.

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid. ca. 15 min. 4 personer

 

#

350-500 g blodpølse

25 g smør

 

Æblemos:

¾-1 kg madæbler fx Belle de Boskoop

100 g sukker

1 dl vand

 

Kanelsukker:

2 spsk sukker

1 spsk stødt kanel

*

 

Skræl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i både.

Smelt sukker til lys karamel i en tykbundet gryde.

Tilsæt æblestykkerne og vand, og kog i 5-8 min. under låg, til æblerne er helt møre.

Mos æblerne med et piskeris eller evt. en stavblender.

 

Flå skindet af blodpølsen, og skær den i ca. 1 cm tykke skiver.

Steg dem gyldne på begge sider på en pande med smør de skal have 1-2 min på hver side.

Server blodpølsen med æblemos og kanelsukker.


Stegt blodpølse med æblemos


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?