Logo

Stegt flæsk med nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt flæsk med nudelsalat


Prøv at nyde den gode gamle klassiker med nyt tilbehør. Vi steger flæskeskiverne i ovnen; det er nemt og sparer også på rengøringen.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 4 personer

#

Stegt flæsk:

500 g stegeflæsk i skiver

salt og peber

 

Nudelsalat:

200 g fuldkornsnudler

200 g persillerødder

200 g gulerødder

200 g pastinakker

2 spsk sesamolie

½ dl sojasauce

2 spsk sød chilisauce

1 limefrugt

2 cm frisk ingefær

2 fed hvidløg

1 bundt frisk koriander

*

 

LÆG flæsket på en rist over en bradepande med bagepapir.

Stil rist og bradepande i ovnen, og steg flæsket ved 200 °C varmluft, til det er gyldenbrunt og sprødt det tager 25-30 min.

Vend evt. skiverne en gang undervejs.

Drys med salt og peber.

 

SKRÆL rodfrugterne, og skær dem i tykke bjælker.

Vend dem i sesamolie, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min., til de er helt møre.

 

KOG nudlerne som angivet på emballagen.

 

RØR sojasauce, chilisauce og limesaft med fintrevet ingefær og hvidløg.

VEND de bagte rodfrugter og de afdryppede nudler med dressingen.

Drys med korianderblade.

 

SERVER det sprøde flæsk med nudelsalaten.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?