Logo

Stegt kalvelever med ratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver dansk kalvelever 700 g
3 skalotteløg
1 aubergine
1 courgette
200 g blandede marksvampe eller champignons
2 fed hvidløg
4 modne store tomater
1 bdt frisk basilikum eller 2 spsk tørret
1 spsk smør til stegning
3 spsk olivenolie til stegning
salt, friskkværnet peber
1 godt brød

 

Varm smør og 2 spsk olivenolie på en pande og brun leverskiverne på
begge sider.
Krydr dem med salt og peber og lad leverskiverne stege ca. 4-5 minutter
på hver side, alt efter hvor rosa-stegt du ønsker leveren.
Tag så skiverne af panden og lad dem hvile lunt (dæk med alufolie) i 5
minutter.
Ratatouille (forbered grønsagerne inden du steger leveren)
skræl skalotteløgene og snit dem i ringe.
Vask auberginen og courgetten, tør dem med køkkenrulle og skær dem i
tern på ca 2x2x2 cm.
Vask svampene, er de meget store så skær dem i halve.
Fjern skallen fra de 2 hvidløgsfed og snit dem i tynde skiver.
Og endelig skæres tomaterne i kvarte både.
Varm så 1 spsk olivenolie i en sauterpande.
Begynd med at stege løgene brune og tilsæt så resten af grønsagerne.
Lad det hele simre i 10 minutter og krydr så med salt og peber.
Til sidst vendes basilikumbladene i.
Server ratatouillen til den stegte lever evt. sammen med et godt brød

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?