Logo

Stegt karrykylling med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 hel kylling
1 spsk smør
1 løg finthakket
1-2 tsk karry
ca 1 spsk hvedemel
2.5 dl lys bouillon
 
Marinade:
1 spsk citronsaft
1 cm frisk ingefær
1 tsk gurkemeje
½ tsk chilipulver
25 g kokosmel
ca. 2 spsk olie (sesamolie)
 
Tilbehør:
120 g basmatiris
Der kan evt. serveres ristede bananer til.
 
Citronsaft, reven ingefær, gurkemeje, karry, chilipulver, olie og
kokosmel røres sammen.
Rengør kylling og skyl den godt indeni med koldt vand.
Skær kyllingen i 6-8 stykker og læg kødstykkerne i marinaden.
Lad dem trække i 1 time (imens kan der ses tipskamp).
Kødstykkerne tages op og duppes tørre med et stykke køkkenrulle.
Brun kødstykkerne af sammen med karry, skru ned for varmen, drys ca.
1 spsk hvedemel i og tilsæt herefter marinade og bouillon.
Lad kyllingestykkerne stege møre ved svag varme under låg i ca. 35 min.
Serveres med basmatis og eventuelt med ristede bananer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?