Logo

Stegt kylling i bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk udbenet kyllingebryst
Salt og peber efter smag
1-2 rosmarinstilke
4 skiver bacon
3-4 spsk smør og/ eller olie
2 dl hønsebouillon
 
Drys kyllingebrysterne med salt og peber og læg en stilk rosmarin ved.
Vikl baconskiver omkring, og holde dem evt på plads med tandstikker.
Brun dem på alle sider i fedtstof i en lille gryde.
Dæmp varmen og hæld bouillon ved.
Steg i ½ time, og vend hyppigt, så kødet bliver ensartet gennemstegt.
Serveres med råstegte kartofler og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her